Фото інстаграм фан-сторінки Джастіна Тімберлейка 

Американський співак Джастін Тімберлейк знову має неприємності. Після відвертих зізнань екс-коханої Брітні Спірс, яка розповіла, що він змусив зробити її аборт, вирішила оприлюднити свої спогади інтимного характеру і модель Playboy Зої Грегорі. Жінка зазначила, що Джастін провів з нею час, коли мав стосунки з Камерон Діаз. Про це пише видання Daily Mail.

Зої наголосила, що Тімберлейк не одразу звернув увагу на її відверті залицяння. Він весь час казав, що вірний акторці. Проте все одно не втримався. Модель акцентувала на тому, що поки Камерон немає в будинку Г'ю Гефнера, то можна розважитися. 

"Він не хотів бути слабаком. Тому ми таки зайшли в басейн, зняли з себе одяг до його шортів та почали дуркувати. Ми не займалася з ним сексом, але ми відверто пестилися та цілувалися", - розповіла 49-річна Зої.

Відео дня

Виявилося, що це все тривало між ними не більше п'яти хвилин, адже Грегорі хвилювалася, що їх можуть помітити інші гості будинку. 

"Це було буквально п'ять хвилин, і, наскільки я пам'ятаю, Джастін був пристойним. Але я так боялася, що мене спіймають, що не могла продовжувати занадто довго. В результаті ми знову одягнулися і попрощалися", - наголосила Грегорі. 

Сам Джастін поки не коментував цю історію, проте подейкують, що це може бути черговим ударом для стосунків з дружиною Джесікою Білл, а також залишити неприємний слід на його репутації. 

Нагадаємо, раніше Джастін Тімберлейк відповів на вибачення Брітні Спірс. 

Вас також можуть зацікавити новини: