Фото інстаграм Євгенії Власової 

Українська співачка Євгенія Власова вперше розповіла, чи спілкується зі своїм кумом Костянтином Меладзе, який під час повномасштабного вторгнення так і не висловив свою позицію. 

"Так у нас є спілкування. Ми не обговорюємо тему війни, це по-перше. По-друге, я людина, якій немає що втрачати стосовно Росії. Всі українські співаки мого покоління намагалися дістатися тієї Росії, але не всім це вдалося. Є люди, які там мають велику вагу, і Костя, і Валерій з тих людей. Це ж не політики, це творчі люди, яких обожнюють та люблять люди за їхню творчість", - сказала Євгенія в інтерв'ю Rostyslove Production.

Вона додала, що не варто одразу засуджувати Меладзе, адже ніхто не знає, що насправді у братів відбувається в житті:

"Приходить війна і просто руйнує все в житті цих людей. І до них багато претензій: "А чому ви так не зробили? А чому це зробили?", а хоч хтось задумався, що в житті цих людей? Всім хочется крові та м'яса, щоб сказали: "Ті погані, все буде так і сяк". А чому так люди кажуть? Бо чужими руками загрібати жар завжди легко".

Власова стала на бік братів Меладзе і наголосила про їхні ймовірні труднощі. 

"Ці люди опинилися в такому стані, мені навіть важко уявити. Всі гроші там, які зароблені чесним творчим процесом", - сказала жінка. 

Співачка додала, що якщо у Костянтина Меладзе була б можливість вивезти свої кошти з Росії і закрити бізнеси - він би це зробив. Проте ведучий наголосив, що брати Меладзе не засуджували і вторгнення РФ у Грузію, на що Євгеннія відповіла так:

"Якщо люди так роблять - це позиція. Можемо ми їх засуджуват за це? Не знаю. Ми можемо робити свої висновки внутрішні. Але, чи всі ми такі ідеальні в якийсь момент життя? Чи в нас не було моментів, де ми були слабкими?" 

Наостанок вона додала, що обговорює з Костянтином лише духовні речі. 

"Ми з ним говоримо про Бога. До речі, ми з ним не говоримо по телефону, лише повідомленнями. Він так, як і ми, проживає це дуже важко. Костянтин Меладзе - це людина, як і ми з вами. Зі своїми страхами та перемогами, успіхами та програшами", - наголосила Євгенія. 

Реакція глядачів

Слова Власової викликали негативну реакцію серед глядачів. Вони почали писати хейтерські коментарі під відео. 

  • "Бридко це слухати. Це поф*г, що людина не засудила військове вторгнення ні у власну державу, ні там, де він працював багато років"
  • "Ганьба! Меладзе боїться втратити криваві російські гроші? Де він зараз? Відсиджується за кордоном? Хіба Меладзе втратив життя рідних і бизьких людей?"
  • "Абсолютно недоречно говорити про геніальність та творчість Меладзе, захищаючи його тоді, коли люди в нашій країні гинуть кожного дня".

Нагадаємо, нещодавно Євгенія Власова говорила про складний емоційний стан, який був у неї останні роки. 

Вас також можуть зацікавити новини: