Хореограф заговорив про минуле та майбутнє / фото instagram Влада Ями

Хореограф Влад Яма, який "мовчав" у мережі понад місяць, раптово вирішив зробити новий допис на своїй сторінці в Instagram. Він показав нові фото, а також написав "філософську" цитату.

Так, Яма заговорив про майбутнє. Окрім цього, танцюрист натякнув, що часто думає про минуле.

"Не кожен може дивитися в майбутнє, не озираючись назад", - написав хореограф.

Відео дня
Нове фото Влада Ями / скриншот

Новий допис обурив українців. Коментатори почали писати, що не розуміють позицію Ями, який виїхав з Києва на тлі повномасштабної війни та не повертається на батьківщину. Хореографа називають "втікачем", його звинувачують у тому, що він насолоджується щасливим життям та "забув" про Україну. Також коментатори пишуть:

  • "Владе, за якої причини ви виїхали? Хворієте? Маєте трьох діточок? Яка причина виїзду з України, коли заборонено? Поясніть, дуже потрібно"
  • "А чи буває вам соромно?"
  • "Хлопці на передовій не мають змоги піти у відпустку, їх немає ким замінити. А вони їздять куди їм заманеться!".

Яма не реагує на хейт та не відповідає на закиди українців. У Stories він лише зазначив, що видаляє деякі негативні коментарі.

Куди "втік" Влад Яма

Хореограф стверджує, що він "встиг" виїхати з України до США у день початку повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року. За це Яму одразу ж почали критикувати у мережі. Дружина танцюриста намагалася його виправдати та говорила, що кожна людина має "право вибору".

Продюсер Ігор Кондратюк зазначав, що Яма має розповісти "свою легенду" та усе пояснити. А сам хореограф не поспішає ділитися виправданнями. Замість цього він нещодавно робив натяки про те, що повернувся в Україну. Втім, у Києві його ніхто так і не побачив.

Вас також можуть зацікавити новини: