Хореограф Влад Яма / фото instagram.com/tanci1plus1

Хореограф Влад Яма, який з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну з родиною виїхав до США, продовжує викликати запитання в українців.

Артиста часто критикують через його нові пости, бо у людей складається враження, що знаменитість постійно перебуває у іншому вимірі, де невідомо, що таке війна.

Новий пост хореографа в Instagram викликав у юзерів багато запитань. У фотоблозі Влад Яма розмістив коротке відео з танцювальної зали, де він показує деякі танцювальні па. І все це артист робить під композицію "No stress".

Відео дня

Згодом Яма опублікував ще декілька позитивних меседжів, де зазначив: "Все буде добре в кожного з нас".

Реакція шанувальників

  • "Владе, ви існуєте десь у паралельній реальності?"
  • "І це такий контент в першу річницю звільнення Херсона? Вам як публічній людині більше нема чим поділитися і що сказати?"
  • "Дуже розчарована вашою поведінкою"

Втеча Влада Ями - що відомо

За втечу до Америки Яму відразу ж почали критикувати в мережі. Дружина танцюриста намагалася його виправдати і казала, що кожна людина має "право вибору".

Продюсер Ігор Кондратюк зазначав, що Яма повинен розповісти "свою легенду" і все пояснити. А сам хореограф не поспішає ділитися виправданнями.

Додамо, що Влад Яма обурив українців роздумами про війну. Проте нещодавно Яма похвалився подякою від військових. Танцюрист стверджує, що допомагає ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: