Втім, як саме хореограф допомагає військовим - не повідомляється / фото instagram 

Хореограф Влад Яма, який мешкає у США та регулярно отримує негативні коментарі від користувачів мережі, раптово похвалився подякою від військових. Ймовірно, артист хотів показати хейтерам, що усе ж допомагає Україні.

Так, танцюрист зробив "репост" світлини, на якій зображено подяку. Судячи з тексту, військові з 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила дякують благодійному фонду Florida for Ukraine.

Влад Яма раптово похвалився подякою від військових / скриншот

На світлині є чимало позначок, серед яких - акаунт Ями. На сторінці фонду в Instagram дійсно можна знайти фотографію волонтерів, серед яких стоїть хореограф та його дружина - Лілія Яма.

Відео дня
Влад Яма та його дружина поруч з волонтерами у США / скриншот

Втім, як саме хореограф допомагає військовим - не повідомляється. Сам Яма ніяк не прокоментував подяку. Останнім часом танцюрист рідко ділиться думками та емоціями.

Нещодавно він спробував завести розмову з підписниками, проте усе закінчилося тим, що Яму вкотре почали хейтити. Так, артист писав про майбутнє та минуле, а коментатори почали "атакувати" його питаннями про те, чи не соромно йому "відсиджуватися" за кордоном, поки в Україні триває повномасштабна війна.

Окрім цього, декілька днів тому Яма вперше відповів, чи соромно йому за виїзд за кордон. Також він сказав, чи не "слабо" йому піти на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: