Влад Яма змінив імідж / колаж із фото

Український хореограф Влад Яма, який на початку повномасштабного російського вторгнення поїхав із сім'єю до Маямі, поділився у своїх соціальних мережах новим фото.

У кадрі він з'явився в абсолютно несподіваному образі. Танцюрист уперше показався з волоссям на голові. Зараз у нього стрижка під каре у світлому відтінку.

Також Яма досі носить вуса та бороду. І якщо це вже звично для його шанувальників, то волосся - ні. А все тому, що Влад з часів публічності завжди ходив лисим.

Відео дня

"Бачу вас", - лаконічно підписав знімок Влад.

До слова, хореограф досі продовжує вести свої соцмережі російською мовою. Про війну в Україні останнім часом він мовчить.

Скріншот Instagram

Що відомо про Влада Яму

Від початку великої війни Влад Яма живе в Америці. Подейкують, що він заплатив прикордонникам велику суму, щоб його випустили за кордон. За втечу його неодноразово хейтили, зокрема й ведучий Єгор Гордєєв, який сказав, що дивується поведінці хореографа, однак той сам має відповідати за свої вчинки.

Крім того, в соціальних мережах Влад вкрай рідко з'являється, бо щоразу стикається із засудженням. Відомо, що кілька разів він анонсував благодійні заходи, але вони проходили російською мовою.

Вас також можуть зацікавити новини: