Ведучий не розуміє поведінку Ями / фото колаж УНІАН

Телеведучий Єгор Гордєєв висловився про хореографа Влада Яму, який з початку війни з родиною виїхав до США. 

Єгор зазначив, що інколи дивується поведінці чоловіка, який другий рік відсижується за кордоном. Проте додає, що тільки він має відповідати за свій вибір. 

"Важливо, як до цього ставиться сам Влад. Це його життя, він зробив свій вибір. А реакція суспільства теж зрозуміла. Я думаю, що Влад не до кінця зіставляє якісь моменти, прогнозує реакції аудиторії. Можливо, тому що задовго жив у якісь своїй бульбашці. І в програмі "Твій день", яку я продюсував, до речі, йому з цієї бульбашки довелося теж виходити. Це було важко, стало величезним травматичним випробуванням. Я думаю, що зараз це випробування продовжується, тільки вже не в прямому ефірі, а в реальному житті", - наголосив Гордєєв в інтерв'ю виданню OBOZ.UА.

Відео дня

Також Єгор відзначив, що намагався поговорити з Ямою і пропонував допомогу його батькам в Запоріжжі, проте не отримав відповіді. 

"Зараз ми з Владом не спілкуємося. Я якось списувався з ним, запитував, чи необхідна якась допомога батькам у Запоріжжі – оце і все", - сказав він.

Що відомо про Влада Ями після початку війни 

За втечу до Америки з початку повномасштабної війни Влада постійно критикують українці. Згодом дружина Лілія намагалася його виправдати. Проте далі сам Яма почав робити дивні пости в мережі, чим ще більше обурив підписників.  

Потім з'явилася інформація, що 41-річний хореограф дав хабар прикордонникам, завдяки чому йому вдалося виїхати за межі країни під час воєнного стану. 

Нагадаємо, раніше колега Влада Ями розповів про його плани щодо повернення в Україну. 

Вас також можуть зацікавити новини: