Двійник МакЅим - Катерина Моїсеєнко / фото Mk.ru

Двійник МакЅим Катерина Моїсеєнко зізналася, що її життя почало повторювати долю Марини Абросімової.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Московському комсомольцю".

Вперше Катерина зустрілася зі співачкою у 2011 році на концерті в Ризі. Їх схожість відразу відзначили фанати. Дівчині навіть вдалося заспівати з МакЅим на сцені.

Відео дня

"Так! Марина мене дуже тепло зустріла на сцені - це велика рідкість для російських артистів. Я впевнена, що інша б зірка так не вчинила", - згадала вона.

За словами Моїсеєнка, її життя повторює нелегку долю виконавиці. Катерина так само як і Марина перенесла аварію, у неї були чоловіки і діти.

"Частково її життя повторюється з моїм. У мене були і аварія (МакЅим також потрапила в аварію кілька років тому), і чоловіки, і діти: все одне і те ж", - зізналася вона.

І тоді Катерина Моїсеєнко вирішила перефарбувати волосся і поміняти стиль, щоб відрізнятися від знаменитості і не повторити її долю.

"Тому я і вирішила поміняти колір волосся. З Мариною ми бачилися кілька разів у житті, розмовляли, зв'язок між нами є, він зберігається. Я по-своєму переживаю за неї, але я трошки не така, як інші, не зможу піаритися на чужому горі", - запевнила вона.

Читайте також"Інтриги та ігри з долею": колега МакЅим назвала її хворобу дешевим піаром

Дівчина зазначила, що не знала нічого ексклюзивного про стан артистки, тому не хотіла "піаритися" на хворобі зірки. Вона впевнена, що МакЅим не сподобалося б, якби вона стала ходити по телепрограмах і давати інтерв'ю на цю тему.

"Я дуже толерантна, якщо людині погано, "хайпувати" не стану. Марина, одужуй! Ми ще не раз заспіваємо, сонечко!"- заявила Катерина Моїсеєнко.

МакЅим - стан здоров'я співачки

До медичного закладу МакЅим надійшла 23 червня, раніше вона перебувала в іншій лікарні.

З 19 червня вона перебувала в штучній комі.

Співачку госпіталізували з діагнозом "пневмонія з сильним ураженням легенів і низькою сатурацією" 16 червня, з того часу її стан залишався важким.

13 серпня стало відомо, що МакЅим виписали з лікарні.