Актор живе в Іспанії і повертався на територію країни-агресора тільки для роботи / скріншот

Російський актор Олексій Панін гнівно пройшовся по росіянах, які продовжують мовчати і терпіти путінський режим. Артист, який виступає проти повномасштабної війни в Україні і відкрито засуджує кривавого диктатора, вірив, що жителі РФ не будуть "ковтати" дії Кремля.

24 лютого 2022 року, коли Путін розв'язав повномасштабну війну, Панін задумався про те, чи варто йому летіти до РФ на зйомки. Актор живе в Іспанії і повертався на територію країни-агресора тільки для роботи.  

"Зазвичай я прилітав до Росії на кілька знімальних днів, заробляв гроші і благополучно відлітав назад на пів року, і зароблених грошей більш ніж вистачало на життя. У мене проскочила думка, що я не можу мовчати і залишатися осторонь, але якщо я зараз щось скажу, то про зйомки можна забути. Чесно, в першу хвилину пробігла думка: а може бути промовчати?! Але за хвилин десять ця думка абсолютно пропала, розчинилася. Я почав голосно заявляти про свою позицію, почав скрізь постити про те, що проти війни", - зізнався Панін в інтерв'ю естонському виданню Limon

Відео дня

Актор розумів, що після своїх заяв він втратить роботу в РФ. Однак Панін вирішив не мовчати. Він думав, що й інші росіяни висловляться проти Путіна і повномасштабної війни в Україні. Артист вірив, що жителі РФ "зметуть" кривавого диктатора.

"Я був упевнений, що навіть якщо народ проковтнув бідність, злидні, арешт Навального і Фургала, вбивство Литвиненка... Все, що було можливо - проковтнули, але зараз то точно повстануть, прокинуться. Ані за день, ані за тиждень, ані за три нічого не змінилося. Російський народ проковтнув і це. Я нічого не хочу мати спільного з цим народом, ось в такому його прояві. Я зараз говорю не про тих, хто виїхав, і тих, хто висловився, а про ту масу", - гнівно додав Панін.

Нагадаємо, раніше російський актор згадав про нічне листування з дружиною Гордона. Панін зазначив, що він ніколи не забуде цю розмову.

Вас також можуть зацікавити новини: