Фото інстаграм Шерон Осборн

Британська телеведуча та дружина музиканта Оззі Осборна - Шерон - зізналася, що хотіла вчинити самогубство. Такі думки у неї виникли, коли вона дізналася про зраду чоловіка. Про це повідомляє видання People.

"У нього завжди, завжди були фанатки, і я так звикла до цього. Але коли він знає ім’я людини, де вона живе і де працює, проводить з нею час - це зовсім інша річ, оскільки ви емоційно пов’язані. Тоді я прийняла не знаю скільки таблеток", – сказала жінка. 

Шерон не бачила сенсу жити далі та поринула у депресію. Вона вважала, що навіть їхні спільні троє дорослих дітей не змінять її рішення.  

Відео дня

"Я наважилася на цей крок. У мене було передозування таблетками і я зачинилася в спальні. Проте мене врятувала покоївка, яка намагалася зайти, щоб прибрати кімнату", - згадує Осборн. 

Потім Шерон зрозуміла, що хоче розлучення. 

Що відомо про Оззі та Шерон Осборн

Оззі Осборн, який був одним із засновників та учасником гурту "Black Sabbath", одружився на Шерон у 1982 року. У пари народилося троє дітей: Еймі, Келлі та Джек. 

Фото інстаграм Шерон Озборн 

У травні 2016 року стало відомо, що вони розлучаються після 33 років шлюбу через зраду музиканта з перукаркою. Далі Оззі лікувався від сексуальної залежності та хотів повернути Шерон. Згодом вони знову почала зустрічатися та наважилися на друге весілля. 

"Для мене це насправді був день нашого справжнього весілля. Це той день, який я запам’ятаю. Ми з Шерон стільки всього пройшли, і це, чесно кажучи, як новий початок історії", - розповідав музикант.  

Оззі також публічно зізнався, що зробив велику помилку, коли зрадив Шерон. Згодом виявилось, що коханок було декілька. 

Нагадаємо, минулого року Оззі Осборн заявив, що йде зі сцени і тепер буде більше часу приділяти родині. 

Вас також можуть зацікавити новини: