Фото інстаграм Дмитра Дікусара 

Хореограф і військовослужбовець Дмитро Дікусар, який зараз захищає Україну від окупантів, розповів про свої спостереження щодо ситуації в країні після двох років війни. Він зазначає, що відчуває розчарування. 

"Що змінилося зараз? З'явилося певне розчарування в певних людях. Я знав, що з часом усі звикнуть до війни, і ставлення до військових буде "я туда их не посылала", але не думав, що так швидко", - розповів чоловік виданню OBOZ.UA.

Танцівник додає, що розчарувався з декількох приводів, які конкретизував так: 

Відео дня

"Розчарувало те, як легко людей ввести в оману й роз'єднати на темі мови ("дякую" Фаріон), на темах "усі командири - конч*ні" і "в ЗСУ нічого не видають, всі бігають з голими д*пами"… Ворожа ІПСО працює, на жаль! Третє розчарування – це робота псевдоволонтерів, яка підірвала довіру до справжніх волонтерів. Не думав, що є громадяни в моїй країні, які не мають ні совісті, ні честі від слова "взагалі". Четверте розчарування – деякі можновладці, які вирішили, що зараз дуже зручний момент вкрасти ще більше, ніж вони це робили раніше. Не допускаючи думки, що за це прийде розплата".

Дмитро зазначив, що відчуває і зміни у собі. 

"Все це (плюс втрата величезної кількості товаришів і втома від довгої війни) зробило мене дуже нетерпимим до "г*вно-людей" і в певних моментах дуже агресивним. Іноді я докладаю надзусилля всередині себе, щоб не розбити комусь голову навпіл", - каже Дікусар. 

Та танцівник не опускає руки і наголошує, що попри свої емоції, все одно вірить у перемогу та дякує всім тим, хто допомагає армії. А в пам'ять про загиблих побратимів, він буде боротися до кінця. 

Нагадаємо, нещодавно співак Тамерлан висловився щодо мобілізації блогерів, які прикриваються благодійними зборами. 

Вас також можуть зацікавити новини: