Пореченков підтримує розв'язану Путіним війну проти України / фото УНІАН

Російський актор Михайло Пореченков запам'ятався глядачам як агент національної безпеки Олексій Ніколаєв. Всю свою кар'єру він грав виключно співробітників ФСБ, ментів і військових, паразитуючи на образі м'язистого суперагента, що розмахує зброєю. 

Про це йдеться в сюжеті проекту FreeДом. Але часи змінювалися, і на зміну нехитрим детективам початку нульових прийшло нове кіно, в якому Пореченкову місця не знайшлося. 

"Щоб хоч якось зводити кінці з кінцями, російський командос вирішив перепрофілюватися з актора на пропагандиста. Однак власне шоу артисту не дали. Він почав агітувати за Путіна", - зазначили журналісти.

Подейкують, що через невдалий період у кар'єрі актор почав багато пити і дуже скоро скотився на дно.  У кіно він майже не знімався, а ось зі сторінок жовтої преси не сходив: він влаштовував п'яні бійки в аеропортах, потрапляв в аварії і раз по раз лаявся з колегами по цеху. 

"Остаточно з'їхав дахом Пореченков в 2014-му, коли не просто підтримав анексію Криму і війну на Донбасі, а особисто приїхав в захоплений Донецьк як журналіст і на камеру влаштував там полювання зі зброєю на мирних жителів", - йдеться у сюжеті.

Потім у кар'єрі актора настали нерукопожатні часи: його перестали запрошувати на майданчик і почали знімати з ролей вже затверджених проектів. 

Але раптом він активізувався після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Він навіть приїхав в окупований Донецьк і подякував окупантам "за те, що вони роблять". Також він записує вірші для перекинутих на війну в Україну російських строковиків: "Мам, я - чудовище, прости".

Раніше російський актор Михайло Пореченков звернувся до солдатів РФ, що вбивають мирне населення України. За його словами, вони повинні "тримати стрій" до кінця.

Вас також можуть зацікавити новини: