Як змінилися головні герої "Сватів" за 15 років з моменту виходу першого сезону / фото прес-служба

"Свати" - український комедійний телевізійний серіал студії "Квартал 95", який виходив з 2008 по 2021 рік. Всього глядачам показали 7 сезонів. Протягом років акторський склад залишався майже незмінним. Розповідаємо, який вигляд зараз, через 15 років після прем'єри першого сезону, мають головні герої.

Федір Добронравов

Головний герой і джерело всіх найголовніших жартів серіалу - Іван Будько. У всіх сезонах він був в образі бадьорого дідуся, проте в реальному житті все далеко не так. У 2018 році у нього стався інсульт, що дуже сильно вдарило по його стану, і, звичайно, зовнішньому вигляду. Зараз йому 61 рік, але він має вигляд старше своїх років. Особливо з густою сивою бородою. 

Зазначимо, зараз Добронравов свідомо відмовився від своєї української публіки, підтримавши війну і звірства окупантів. 

Відео дня
Федір Добронравов в серіалі і зараз / колаж

Тетяна Кравченко

Серіальна "дружина" Івана Будька Валюха також помітно постарішала. Порівнюючи її зовнішній вигляд в кадрі під час зйомок серіалу і сьогодні, звичайно, не можна сказати, що вона змінилася до невпізнання, але зайва вага і "обвисле" обличчя явно дають знати про пережиті роки. 

Вона, як і Добронравов, підіграла російській пропаганді, підтримавши вбивчу політику Кремля

Тетяна Кравченко в серіалі і зараз / колаж

Людмила Артем'єва

Витончена і жіночна Людмила Артем'єва намагається залишатися елегантною і в кадрі, і в реальному житті. Сьогодні актрисі 60 років. Вона вже не так активно знімається, веде непублічний спосіб життя і рідко наповнює соцмережі.

За фотографіями, які час від часу з'являються у відкритому доступі, можна зрозуміти, що Артем'єва так само любить модно одягатися і сміливо змінює колір волосся, якщо старий їй набрид. 

Людмила Артем'єва в серіалі і зараз / колаж

Інна Корольова

Актриса, яка зіграла Машу Ковальову, візуально не сильно змінилася, а ось в плані сприйняття публікою зміни все ж є. Зірка родом з Росії підтримала кривавий режим Путіна, і заявила, що українцям, які проти війни, потрібна психологічна допомога. 

Інна Корольова в серіалі і зараз / колаж

Микола Добринін

Мітяй з "Сватів", який постав в образі ледачого алкоголіка, сьогодні перетворився на справжнього старого діда. Віку йому надає густа сива борода. Після легендарної ролі, звичайно, він став широко впізнаваний, тільки ось прийшла інша біда - Добринін став заручником однієї ролі, насилу вибравшись з цього образу. 

Микола Добринін в серіалі і зараз / колаж

Нагадаємо, у Росії вимагають заборонити "Свати", "Слугу народу" та інші українські серіали.

Вас також можуть зацікавити новини: