Настя Каменських вийшла заміж за Потапа, а Ребрик - за Дикого / колаж з фото

Світ шоу-бізнесу передбачає не лише цікаві виступи артистів, численні проекти, яскраві декорації, але і заплутані життєві історії. Зірки закохуються, розлучаються, створюють нові сім’ї. Цього разу ми пропонуємо вам пригадати, хто зі знаменитостей пройшов шлях від коханки до дружини.

Лілія Ребрик

До заміжжя із Андрієм Диким Лілія Ребрик була коханкою. Знаменитість і не заперечує, що відбила нинішнього чоловіка в іншої жінки.

З Андрієм Диким популярна телеведуча познайомилася під час зйомок шоу "Танці із зірками". Тоді її майбутній чоловік жив у цивільному шлюбі із партнеркою з танців. Між Ребрик та Диким закрутився роман. Згодом чоловік залишив громадянську дружину заради Лілії. А в 2011 році пара офіційно оформила стосунки. Вони виховують двох доньок та чекають на третю.

Відео дня
Лілія Ребрик з коханим чоловіком / фото instagram liliia.rebrik

Тоня Матвієнко

Співачку Тоню Матвієнко також називають розлучницею. Тоня і співак Арсен Мірзоян почали зустрічатися у 2011 році, тоді артисти брали участь у проекті "Голос країни".

На той момент Мірзоян офіційно був одружений та виховував з дружиною двох синів. Проте зустріч з Тонею все змінила - чоловік вирішив піти з сім'ї, щоб побудувати стосунки з Матвієнко. У союзі з Тонею у Мірзояна народилася донька Ніна, яку назвали на честь покійної бабусі Ніни Матвієнко.

Арсен цілує Тоню / фото instagram.com/tonya_matvienko

Віра Брежнєва

Колишня дружина Меладз - Яна Сум - дуже важко переживала зради чоловіка будучи вагітною молодшим сином. Проте Віра йшла напролом, а згодом вийшла заміж за Костянтина, з яким прожила кілька років. Нещодавно стало відомо, що пара розлучилася. Словом – закон бумерангу ніхто не відміняв.

Віра Брежнєва зі своїм наставником та коханим / фото facebook.com/BrezhnevaVera

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських також пройшла шлях від коханки до дружини. Бурхливий роман Настя і її одружений продюсер Потап приховували роками. Закохані то сварилися, то мирилися. Але врешті-решт в 2019 році співачка і репер зіграли гучне весілля. Однак нещодавно почали говорити про розставання знаменитостей. Нібито Потап зрадив Каменських, а вона не змогла на це закрити очі.

Настя Каменських відпочиває з Потапом / фото instagram.com/kamenskux

Оля Полякова

Полякова також вкрала чоловіка Вадима з сім’ї. Пробивна Оля не довго втішалася роллю коханки, Вадим під її тиском вирішив покинути дружину. Полякова успішно вийшла заміж за коханого та живе в щасливому шлюбі уже 15 років. Відомо, що Вадим займається дітьми, а Оля підкорює сцену.

Йшли напролом: 5 українських зірок, які забрали чоловіків із сім'ї

Раніше УНІАН писав про відомих співачок, які вийшли заміж за своїх продюсерів.

Вас також можуть зацікавити новини: