Бардаш позбувся чергового підопічного / Скріншот

Відомий співак Wellboy у розпал війни пішов від свого продюсера Юрія Бардаша. Дивно, але багато артистів вже припинили співпрацю з Бардашем. 

Журналісти проекту FreeДом розповіли, як мовчазно Юрій підтримує війну РФ проти України.

Wellboy, як йдеться в сюжеті, пішов від продюсера через політичні погляди. Історію успіху Юрія Бардаша могли б зняти у голлівудському фільмі. Він - з інтернату, але виріс й підкорив столицю. Його називають генієм через його вміння знаходити таланти. Ті ж пісні "Грибів" слухали всі, вони набирали мільйони переглядів.

Журналісти нагадують, що найбільший скандал, в який потрапив Бардаш, трапився під час війни на Донбасі. Тоді він підігрував кремлівській пропаганді. Так, в інтерв'ю Дудю він, виходець з Алчевська, розповів про "цькування" російськомовного населення. Далі послідували інші кліше російської пропаганди в дусі "дід воював" і про крититика через декомунізацію. Через це інтерв'ю у 2019 році Юрій потрапив до бази "Миротворець". 

Бардаш стверджував, що "заморочився українством у собі". Потім він зайнявся вперше україномовним продуктом - співаком Wellboy. 

Але, виявилося, що співак і продюсер "йдуть на різні туси": Wellboy між кар'єрою і Батьківщиною пішов від Бардаша. Адже цей геній мовчазно підтримує РФ. Ось його єдиний пост про війну:

false

Мовчить Бардаш і про Бучу, й про розбомблений пологовий будинок у Маріуполі. Продюсер разом із сім'єю у Грузії і поки повертатися не збирається. Зараз він публікує пости про те, що націоналізм - це рак людства.

false

Нагадаємо, у 2020 році український продюсер і музикант Юрій Бардаш стверджував, що не знав, що на Донбасі досі триває війна. "Що я думаю? Та мені по**й. Там же вже не стріляють. А, стріляють? Досі все це відбувається? Начебто ж Зеленський вирішив? Що я можу сказати? Прикро", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: