Юрій Горбунов і Катя Осадча / скріншот Instagram

Відомий телеведучий Юрій Горбунов нещодавно відзначив сьому річницю шлюбу з Катериною Осадчою. Всі ці роки пару вважають прикладом сім'ї, проте, як зізнався Горбунов, у них теж були проблеми.

За його словами, в їхніх стосунках була криза трьох і чотирьох років. При цьому вони з Осадчою обидва розуміли, що сім'я - це праця, тому над стосунками потрібно працювати. Це і допомогло їм подолати кризи.

"Ми українська сім'я, яка проходить через все, як і всі інші. Сім'я і стосунки в сім'ї – це праця", - сказав шоумен в програмі "Ранок у великому місті".

Відео дня

Також він розповів, що пишне святкування з нагоди річниці весілля вони не влаштовували. Лише ввечері в колі сім'ї сіли за стіл і випили по келиху шампанського.

"Тихо, по-сімейному з дітьми. Вдома випили по келиху шампанського, повечеряли і лягли спати, тому що всі вранці прокидаються", - зізнався ведучий.

Зазначимо, Юрій Горбунов і Катерина Осадча одружилися в 2017 році. У цьому ж році у них народився син Іван, а в 2021-му на світ з'явився другий син Данило.

Відомо, що у Осадчої є син Ілля від першого шлюбу. 

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча розповіла, що ніколи не робить зі своїм волоссям.

Вас також можуть зацікавити новини: