Юрій Ворожко проводив соціальні експерименти / Колаж УНІАН / Скриншот, фото ua.depositphotos.com

У віці 32-х років помер популярний український блогер-мільйонник Юрій Ворожко. Про це повідомила його дружина. "Юри більше немає з нами. Всі деталі згодом напишу", - написала вона на його сторінці в Instagram.

Ведучий Слава Дьомін пише, що Ворожко потонув в басейні у Кропивницькому. Це сталося в понеділок, 26 лютого. Він зазначив, що блогер багато зробив для знедолених людей.

"Ми тільки позавчора розмовляли з Юрою, бо маємо дітей-сиріт, яким спільно допомагали, і домовились зустрітись на днях, щоб узгодити подальші дії. Юра справді був одним з найдобріших і безкорисних людей, яких я знав. Він мав стати батьком втретє..." - написав Дьомін у своєму Telegram-каналі.

Відео дня

Фельдшер Сергій Табачук, який прибув на виклик до спорткомплексу, сказав Суспільному, що вони отримали виклик о 10:11. За п'ять хвилин вони були на місці та побачили, що чоловікові надає першу домедичну допомогу інструкторка. Серцево-легенева реанімація не допомогла. В поліції зазначили, що видимих ознак насильницької смерті під час огляду тіла не виявили. 

Що відомо про Юрія Ворожка:

Блогер має понад мільйон підписників на YouTube, понад 60 тисяч - у Instagram та майже 594 - у TikTok.

Він знімав різні соціальні експерименти, а також займався благодійністю та зборами для Збройних сил України.

Вас також можуть зацікавити новини: