Росіянка Васильєва розкритикувала зірку "Сватів" за підтримку України / колаж

Російська актриса Тетяна Васильєва прокоментувала поведінку свого колеги Олександра Феклістова. Той виступив проти війни, а також заявив, що росіяни відчувають величезний сором через вторгнення РФ. Жінка заявляє, що актор "Сватів" нібито збожеволів. Про це вона сказала в інтерв'ю росЗМІ.

"Я не знаю, поїхав він чи не поїхав. Він збожеволів, просто збожеволів. Я можу це пояснити тільки якимось божевіллям. Я не знаю, він такий тиха-мирна людина, дуже хороший актор. Ми багато з ним грали. Якийсь він російський такий. Якась дача там, рибалка... Я це можу тільки пояснити божевіллям. Він теж заявляє, що ми агресори... І що весь світ проти нас", - сказала Тетяна Васильєва.

Жінка не визнає, що це росіяни вторглися на територію нашої країни з метою вбивати мирне українське населення. 

Відео дня

Слід зазначити, що раніше в пресі Васильєва вже висловлювалася з приводу "СВО" - так росіяни називають війну. Вона заявила, що підтримує цю "спецоперацію", а також згадала про типові кремлівські наративи. 

"Ми вже живемо без України. Вона вже поділена між Росією і Америкою. Західна Україна відійде Польщі. Так не повинно було бути, але так вийшло. У всякому разі ми не доклали до цього зусиль", - говорила Тетяна Васильєва пресі.

Нагадаємо, які актори популярного серіалу "Закрита школа" підтримали війну.

Вас також можуть зацікавити новини: