Постер до серіалу "Закрита школа" / скріншот

У 2011-2012 роках в Росії виходив містичний трилер "Закрита школа", створений на основі іспанської драми "Чорна лагуна". Серіал "Закрита школа" транслювали і в Україні, тому тут у нього було багато шанувальників. 

Протягом чотирьох сезонів глядачі з захопленням стежили за подіями, що відбуваються в школі, розташованої в лісі. Головні герої стали улюбленими, але тоді глядачі і подумати не могли, що через роки їхні кумири виступлять за криваві вбивства. 

Розповідаємо, які актори відомого серіалу "Закрита школа" підтримали повномасштабну війну в Україні. 

Відео дня

Павло Прилучний

Актор, який народився в Казахстані, але з дитинства живе і працює в Росії, відразу після 24 лютого висловився про кровопролиття в Україні досить розмито. Він згадав про "братні народи", запитавши, що їм (братнім народам, - ред) сьогодні заважає жити в мирі та злагоді. 

У своїй публікації він так і не згадав про те, що це РФ напала на Україну і почала вбивати мирних громадян. 

"У мені намішано багато національностей і різних кровей, тому я не ділю людей на російських і неросійських. Мені нема чого йти на угоду з совістю. Сподіваюся, у всіх моїх коментаторів з нею теж все в порядку", - написав пізніше у своєму блозі Прилучний.

Зазначимо, що російська пропаганда використовує наратив про "братні народи" у своїх маніпуляціях, оскільки війну в Україні вони розв'язали нібито щоб "врятувати братів від н*ц*зму і ф*ш*зму".

Прилучний в серіалі "Закрита школа" / скріншот

Агата Муценієце

Актриса, яка в серіалі "Закрита школа" зіграла Дар'ю Старкову (дівчину Максима Морозова, зіграв Павло Прилучний, - ред), після початку повномасштабної війни в Україні вийшла на зв'язок зі своїми підписниками, назвавши вбивства мирних українців "подіями, що відбулися в світі". Ні слова про криваву політику Кремля в її посилі до шанувальників не було. 

"Останнім часом не було настрою знімати. Зараз теж важко. Просто важко... Не розумію, як люди так роблять... Все руйнується, світ руйнується. Це дуже погано. Я хочу, щоб все закінчилося швидше, і ми з вами знову могли літати один до одного, обніматися, були спокійні за життя один до одного", - говорила Муценієце. 

До слова, Росію вона не покинула. Зараз вона з дітьми живе і працює в Москві, продовжуючи платити податки країні-агресору. 

Муценієце в серіалі "Закрита школа" / скріншот

Прохор Дубравін

Прохор Дубравін, якого в останні дні активно обговорюють у ЗМІ, теж, очевидно, підтримав рідну Росію. Такий висновок легко зробити по тому, що він зараз знаходиться в Росії і мовчить про криваві дії Кремля.

І це при тому, що довгі роки актор знімався в українських серіалах і кіно. Наприклад, "Я не вірю" (2021), "Чужі гріхи" (2021), "Все не випадково" (2021), "Кришталева мрія" (2020), "Роман з детективом" (2020) та інші.

Дубравін в серіалі "Закрита школа" / скріншот

Тетяна Васильєва

Васильєва в "Закритій школі" зіграла завгоспа елітної школи-інтернату Галину Василівну. У травні минулого року вона заявила, що Україна як держава нібито загинула. 

"Ми вже живемо без України. Вона вже поділена між Росією і Америкою. Західна Україна відійде Польщі. Так не повинно було бути, але так вийшло. У всякому разі ми не доклали до цього зусиль", - сказала Тетяна Васильєва пресі.

Васильєва в серіалі "Закрита школа" / скріншот

Нагадаємо, хто із зірок "Сватів" підтримав Путіна і війну.

Вас також можуть зацікавити новини: