Тімур Мірошниченко і Юрій Ткач

Команда благодійної ініціативи "Здійсни мрію" продовжує підтримувати дітей-підопічних благодійного фонду "Діти Героїв" та втілювати їхні нематеріальні бажання. Нещодавно було реалізовано мрію 14-річного Владислава Богомазова, батько якого прийняв рішення піти добровольцем до ЗСУ у 2022 році. Проте, виконуючи бойове завдання на Донеччині, загинув за Україну.

Ментор ініціативи, ведучий телепроєктів 1+1 media Тімур Мірошниченко допоміг реалізувати мрію — поспілкуватися з кумиром, актором Юрієм Ткачем. Хлопець обожнює українські комедії за участі Юрія, тому ситком "Одного разу під Полтавою" — в списку найулюбленіших. Зустріч відбулася в онлайн-форматі, оскільки вже довгий час школяр проживає в Німеччині.

"Будь-яка мрія змушує рухатися та викликає емоції, яких нам зараз не вистачає. З Владиславом відбулася цікава зустріч. Оскільки, ставивши питання та підводячи до зустрічі з Юрієм Ткачем, вже бачив, як в його очах запалювався вогник. Говорячи про свою мрію, він ставав яскравішим, а побачивши Юрія — в нього в очах був вибух емоцій. Очі не брешуть. Досі пам’ятаю цю мить", — додає ведучий телепроєктів 1+1 media, ментор проєкту Тімур Мірошниченко.

Відео дня

В дитинстві Владиславу поставили діагноз — рідкісне генетичне захворювання муковісцидоз. Хлопчик на все життя прикутий до апарату вентилювання легенів. Саме тому, ще до початку повномасштабного вторгнення, сім’я вимушена була виїхати з рідної Харківщини до містечка Оффенбах, аби отримувати відповідне лікування та підтримувати задовільний стан. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення та після тривалої окупації міста, рідна домівка сім’ї зазнала значних обстрілів.

'Здійсни мрію': 1+1 media та актор Юрій Ткач реалізували мрію хлопчика, тато якого загинув унаслідок війни

"Мрія Владислава стала втіленням надії та волі до життя в серцях усіх дітей, якими опікується БФ "Діти Героїв". Побачивши, як вогник запалювався в його очах, коли збулося його найбільше бажання, ми розуміємо, що кожен з нас може змінити життя іншої людини на краще, лише даруючи їй краплинку радості та надії. Тож місія нашого фонду — допомогти підопічним почуватися краще та бути опорою для них на шляху до побудови успішного життя", — каже Тетяна Новицька, СЕО БФ "Діти Героїв".

Більше про особистісну історію школяра та здійснення мрії — дивіться у випуску проєкту "Ближче до зірок", що виходить щонеділі о 9:00 на телеканалі ТЕТ, за цим посиланням.

Вас також можуть зацікавити новини: