Артем Артем'єв / скріншот

У 2007 році актора Артема Артем'єва запросили на роль в серіалі "Тетянин день". Там він зіграв чарівного адвоката Ігоря Гонсалеса. Робота вийшла дуже успішною, рейтинги були високими, а актори тут же стали впізнаваними. Глядачок підкорив неймовірний погляд Артем'єва, за що його навіть негласно визнали новим секс-символом. Але славою красень так і не скористався. 

Після прем'єри культового серіалу Артем ще знявся в декількох роботах. Наприклад, його можна побачити в серіалах "Грім", "Золота країна", "Злочинна пристрасть" та інших. Однак через кілька років чоловік почав вести непублічний спосіб життя і навіть не з'являвся в соціальних мережах. 

Хвороба Артема Артем'єва

В одному з інтерв'ю після тривалої "тиші в ефірі" Артем'єв зізнався, що його отруїли за кордоном. Йому дивом вдалося вижити, але отруєння завдало непоправної шкоди здоров'ю - він ледве може нормально пересуватися. 

Відео дня

"Мене отруїли. Я шість років просто лежав, в туалет сходити не міг. Зуби всі випали, волосся випало", - коментував колись популярний актор. 

Артем вважав за краще не афішувати хто саме його отруїв і що відомо у цій справі. 

У 2021 році з'явилися чутки про те, що у Артем'єва рак кишечника. Сам артист стверджував, що це брехня. 

Так зараз виглядає Артем Артем'єв / скріншот

У ЗМІ також є інформація про те, що він з дружиною Валентиною живе в будиночку в лісі. Вони загрузли в злиднях, тому жінка змушена красти продукти з магазинів, щоб хоч якось існувати. 

Нагадаємо, куди зник кумир "нульових" Саша Білий з "Бригади".

Вас також можуть зацікавити новини: