Журналістка Емма Антонюк відповіла на звинувачення Іво Бобула

Вона натякнула, що артист забрехався.

Українська журналістка Емма Антонюк відповіла на звинувачення співака Іво Бобула, що він не давав дозволу на публікацію скандального інтерв'ю, в якому обізвав жінок меркантильними.

У коментарі "Детектор медіа" вона сказала, що багато років працює на телебаченні і дуже чутлива до таких питань. І якби Бобул дійсно заборонив публікувати інтерв'ю на Youtube-каналі, вона б в першу чергу проконсультувалася з юристами.

"Якби Іво Бобул озвучив мені заборону на публікацію цього інтерв'ю, я б запам'ятала. І консультувалася б з медіа-юристами. Я з упевненістю можу хіба повторити: Іво Бобул в розмові зі мною не сказав ні слова про заборону публікації матеріалу", - сказала Антонюк.

Скандал з Іво Бобулом: подробиці

В інтерв'ю Антонюк він назвав жінок меркантильними і зазначив, що вони думають тільки про красиве життя. Емма не погодилася з ним, на що співак вказав на її вік і на те, що вона досі самотня і не має дітей. Він порадив подумати про те, чому жінки залишаються одні.

Після цього він встав і пішов. Після виходу інтерв'ю він заявив, що не давав дозволу на його публікацію, однак Антонюк зробила по-своєму.

Пізніше в Інстаграм з'явився пост нібито від імені Іво Бобула з вибаченнями перед жінками. Але незабаром директор артиста заявила, що його "зламали".

Вас також можуть зацікавити новини: