Іво Бобул вибачився перед жінками / facebook.com/ivo.bobul.94

Сексистський скандал з Іво Бобулом досі не вшухає. Днями він дав скандальне інтерв'ю, в якому назвав жінок "меркантильними", і що вони вибирають чоловіків за гроші, а не душу.

Після цього в мережі розгорілися палкі дискусії. Хтось підтримав думку артиста, а хтось образився на нього за таке різке висловлювання.

У підсумку Бобул вирішив вибачитися перед усіма жінками. В іста-сторіз він написав наступне:

Відео дня

"Шановні пані, я, як український співак, бажаю висловити щирі вибачення за свої необдумані і образливі слова, які я висловив під час інтерв'ю. Я навіть не міг уявити, що так засмучу когось своїми висловлюваннями. Я не можу виправдатися, але обіцяю, що зроблю все можливе, щоб виправити свою помилку і відновити вашу довіру до мене".

Він додав, що за все творче життя неодноразово зустрічався з цілеспрямованими жінками, яких не мав права звинувачувати в меркантильності. Артист заявив, що сподівається на прощання з боку жінок.

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська захистила Іво Бобула. Співачка заявила, що журналістці Еммі Антонюк варто було пояснити Бобулу, що таке гендерна рівноправність, а не дивитися на нього "як на д*біла".

Вас також можуть зацікавити новини: