Зірка "Людей Ікс" прокоментував звільнення Херсона від окупантів

Лієв Шрайбер не вперше висловлює свою позицію на підтримку України.

Зірка "Людей Ікс" Лієв Шрайбер відреагував на звільнення Херсона від російських окупантів. Голлівудський актор у своєму Instagram-блозі опублікував скріншот статті одного з міжнародних видань про підняття українського прапора в цьому місті і написав: "Слава Україні!"

Хто такий Лієв Шрайбер

55-річний американський актор, сценарист і продюсер. Найбільш відомий за ролями в "Люди Ікс: Початок. Росомаха" і першим трьом фільмам Веса Крейвена "Крик". Володар шести номінацій на премію "Золотий глобус" і лауреатом премії "Тоні". Серед останніх відомих ролей - "П'яна історія" (2016) та "Рей Донован" (2022). 

Як Лієв Шрайбер підтримує Україну

Лієв Шрайбер є послом платформи UNITED24. Цього року він відвідав Львів та Київ з благодійною місією. 

23 серпня 2022 року Шрайбер отримав Орден "За заслуги" ІІІ ступеня за значні особисті заслуги у зміцненні міждержавного співробітництва, підтримку державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у популяризацію Української держави у світі. 

Звільнення Херсона 11 листопада

11 листопада в мережі з'явилася інформація про появу українських прапорів та військових ЗСУ на вулицях Херсона. Після того, як деокупацію офіційно підтвердили, жителі міста вийшли на вулиці і святкували повернення під контроль України. Вони співали гімн і обіймали військовослужбовців ЗСУ. У своєму щоденному зверненні Зеленський прокоментував цей історичний день.

Нагадаємо, голлівудський актор Бен Стіллер показав сувенір, привезений з України.

Вас також можуть зацікавити новини: