Дженна Ортега в ролі Венздей / фото instagram.com/wednesdaynetflix

Актриса Дженна Ортега, яку серіал "Венздей" наприкінці 2022 року підніс на пік популярності, показала сміливе фото. У Instagram-блозі вона опублікувала селфі, зроблене на білому тлі. 

На фото Дженна позує в чорній шкіряній сукні з відкритими плечима. Вбрання настільки сміливе і зухвале, що без проблем демонструє бюст Ортеги. 

В описі до публікації Дженна Ортега подякувала своїм колегам за організований захід. 

Відео дня

Реакція соцмереж

  • "Обожнюю тебе всім серцем... Ти найкраща"
  • "Дженна, ти прекрасна" 
  • "Дуже красива актриса"
Скріншот публікації Дженни

Дженна Ортега в серіалі "Венздей"

Серіал "Венздей" вийшов на платформі Netflix 23 листопада 2022 року. За перший тиждень він став безумовним рекордсменом за кількістю переглянутих годин. Всього вийшло 8 епізодів з головною героїнею Венздей Аддамс, яка вирушила на навчання в академію для особливих дітей. 

Для того, щоб створити максимально реалістичний образ своєї героїні в кадрі, Ортезі довелося добре попрацювати. Наприклад, перед зйомками вона ходила на фехтування і вчилася грати на віолончелі, а також взяла кілька уроків німецької, оскільки в одній зі сцен їй доводилося читати німецькою. Щоб створювати страхітливий вигляд, Дженні довелося в кадрі не кліпати очима, що було досить проблематично.

Популярність Венздей додав і її танець з вечірки, який миттєво завірусився в TikTok. Його, до речі, повторили багато українських зірок. 

Вас також можуть зацікавити новини: