Злата Огнєвіч дала пораду шанувальникам/ Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про своє особисте життя. Зірка сцена також пояснила, про що найбільше шкодує.

Артистка зізналася, що зараз їй не вистачає сімейного щастя. Все своє життя Огнєвіч будувала кар'єру та повністю присвятила себе сцені. На першому місці у співачки завжди були нові пісні та концерти. Саме тому вона зараз одна. За її словами, вона шкодує про випадки, коли не зважала на увагу чоловіків.

"У мене своєї родини немає. Десь вже зараз з'являються такі думки, що це через те, що я поклала все своє життя і час на вівтар сцени. І ці сльози не якогось там нещастя чи жалості до себе, а це туга за тим часом, який вже не повернеш. Можливо, треба було бути більш уважною до чоловіків, які були поруч і не зациклюватися настільки на своїй кар'єрі, тому що зараз мені хочеться родинного затишку, дитини… Цього всього у мене немає. Хочеться, щоб душа зігрілася, але поки що не може. А публіка й успіх – дуже короткочасна історія", – поділилася Злата.

Злата Огнєвіч / Скріншот з інтервʼю

Зірка дала пораду шанувальникам. Вона наголосила, що робота – це не головне в житті. Завжди важливо тримати баланс і знаходити час на кохання й близьких:

Не повторюйте моїх помилок, не думайте лише про кар'єру і ці сходинки. Думайте про те, що буде вас зігрівати поза сценою – звичайне людське щастя.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч відверто розповіла про страх народжувати дитину.

Вас також можуть зацікавити новини: