Злата Огнєвіч зізналася, що боїться народжувати дитину / фото інстаграм Злати Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч відверто розповіла про свої мрії щодо материнства. 

Дівчина зазначила, що багато часу приділяла кар'єрі і не поспішала створювати родину. Проте зараз хоче жіночого та сімейного щастя та думає про майбутню дитину. 

"Хочеться дуже синочка. От я себе бачу мамою сина, я себе уявляю мамою хлопчика. Мені здається, що я створена для того, щоб народити хлопця і його виховувати, бо в мені є ця і жіноча сторона, і така сильна", - розповіла Злата в інтерв'ю Олексію Суханову. 

Проте зізналася, що після трагедії в родині, коли помер її брат, з'явився страх народжувати дитину. Про це вона сказала так:

"Я боюся, що син прийде в цей світ і, колись мені подзвонять і скажуть: "Все"... Я думаю, що в мене є такий страх перед тим, як народжувати дитину. Я хочу її привести в цей світ, але він дуже жорстокий. Я не знаю, як її вберегти, чесно. Я буду дуже-дуже сильно переживати. Я нещодавно це зрозуміла, що боюся народжувати дитину через те, що її може спіткати жахлива доля".

Злата додає, що попри переживання все одно хоче, аби в її родині лунав дитячий сміх. Тому думала над варіантом всиновлення.   

"Я б хотіла взяти дитину з дитячого будинку. Я колись їздила до таких діточок із візитами і одна дівчинка до мене підбігла, обняла за ніжку і така: "Мама". Мене там в мить не стало, просто оці очі янголятка на тебе дивляться. Тому я б хотіла це зробити, а якщо мені пощастить і я зустріну все ж таки супутника життя, ми народимо дитину, то я все одно хочу, щоб ми взяли дитинку в свою сім'ю", - наголосила вона. 

Нагадаємо, раніше Олександр Педан зізнався про бажання усиновити дитину.

Вас також можуть зацікавити новини: