Модель Анна Гомонова / instagram.com/anna_gomonova_official

Українська модель Анна Гомонова розповіла, як швидко привести своє тіло до ладу. Відзначимо, ці процедури потрібно проводити кожен день для досягнення помітного результату.

"Мій день починається зі склянки теплої води з лимоном, після я готую смузі і випиваю БАДи (підібрані косметологом або лікарем індивідуально)", - говорить Гомонова.

Вранці потрібно випивати склянку теплої води, - Гомонова / instagram.com/anna_gomonova_official

За її словами, в домашніх умовах можна робити невеликий комплекс вправ, який займає 15-20 хвилин і при цьому тіло буде в тонусі і підтягнутим. 

Відео дня

Завершальний етап її ранкового ритуалу - це підбадьорливий душ з використанням антицелюлітної щітки для тіла, зволожуючий крем і освіжаючий аромат парфумів! Бадьорий заряд і гарний настрій забезпечено на цілий день!

Читайте такожМодні шапки на осінь-зиму 2022: яку шапку вибрати для максимального тепла (фото)"Я регулярно відвідую спортзал, коли перебуваю в Києві. Займаюся обов'язково з тренером, тому що він контролює правильність виконання вправ. Тренер складає для мене програму тренувань, ми опрацьовуємо всі групи м'язів. А коли я в роз'їздах і немає можливості піти в зал, виконую вранці ряд вправ. Так, вранці я роблю п'ять варіацій планки: горілиць, на ногах і одній руці, на одній нозі, в русі, зірка. Мені здається, планка - це універсальна вправа для всіх груп м'язів. Але обов'язково спочатку потрібно трохи розім'ятися, а після планки зробити мінімальну розтяжку", - додала Гомонова.

Не варто забувати про спорт / instagram.com/anna_gomonova_official

Також можна робити вакуум на живіт. Будьте обережні при виконанні, спершу подивіться на YouTube відео з технікою виконання і уважно вивчіть. Добре раз в сезон проходити курс масажу, щоб тіло було вдячне вам за турботу і здоров'я!

"Коли у тебе красива доглянута шкіра, ти відчуваєш себе краще, а значить і стрункішою. Тому раджу робити скраби для тіла, а також використовуйте зволожуючі креми після душу", - підсумувала модель.

Анна Гомонова розповіла, як швидко привести своє тіло до ладу / instagram.com/anna_gomonova_official

Вас також можуть зацікавити новини: