Зеленська зустрілася з першою леді Південної Кореї / instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді Південної Кореї Кім Кон Хі відвідала Україну і вже встигла зустрітися з нашою першою леді Оленою Зеленською. 50-річна жінка просто приголомшила українців своїм зовнішнім виглядом.

На зустріч із Зеленською вона прийшла в чорному костюмі зі штанами-палаццо і в білій сорочці. А дружина президента України блищала в бузковому костюмі зі спідниці довжини міді і незвичайної блузки з поясом і брошкою. 

Користувачі мережі відзначають, що Кім Кон Хі зовсім не схожа на свій вік. Вони пишуть, що вона має приголомшливий вигляд. Жінки відзначають, що хочуть спробувати користуватися відомою корейською косметикою, щоб також мати молодий вигляд.

Відео дня
Перша леді Південної Кореї захопила своєю зовнішністю / instagram.com/olenazelenska_official

Реакція мережі

  • "Вибачте, але мати такий вигляд в 50 років... Ця перша леді просто неймовірна"
  • "По ідеї, корейські масочки дійсно дієві"
  • "У президента Кореї дуже красива і молода дружина. Але наша перша леді все одно краща"
  • "Дивне подружжя в Кореї. Вона начебто його внучка, а не дружина"
  • "Краса врятує світ"
  • "Яка ж вона стильненька"

Що президент Південної Кореї з дружиною робили в Україні

Як розповіла Олена Зеленська, вона запросила їх в Україну всього два місяці тому. І ось цей історичний візит відбувся. Корейські гості відвідали Бучу, Ірпінь та поховання жертв російської окупації.

"Під час особистої зустрічі з пані Кім Кон Хі окремо подякувала їй за це: для українців такі візити завжди є свідченням солідарності. Також вдячні президенту Республіки Корея Юн Сок Йолю за тверду підтримку народу України та готовність сприяти відновленню України. Він ще раз підтвердив це і на саміті НАТО, і в Польщі, яку відвідав на шляху до України", - сказала Зеленська.

Зеленська зустрілася з першою леді Південної Кореї / instagram.com/olenazelenska_official

Вас також можуть зацікавити новини: