Джинси-скінні підкреслюють всі недоліки / ua.depositphotos.com

Жінки настільки люблять шопінг, що готові скуповувати все підряд, навіть те, що їм не потрібно. Погодьтеся, що в цей момент душу гріє надія, що можливо ця річ вам стане в нагоді і ви кудись її одягнете. Однак проходять місяці, а то й роки, а вона все так же припадає пилом на полиці в шафі. І, як результат, стає антитрендом. 

УНІАН називає головні антитренди 2023, тобто які речі вийшли з моди.

Антитренди 2023 - позбудьтеся цих речей

Звичайно, кожній з нас складно розлучатися з речами. Так вже влаштовані жінки. Однак від деяких речей все ж варто відмовитися, бо вони видають поганий смак. 

Відео дня

Наприклад, сукні-сорочки, спідниці з рюшами, приталені куртки, джинси-скінні і трикотажні кофти "пахнуть" несмаком. Тому їх краще замінити на більш актуальні моделі.

Які сукні вже не модні - запам'ятайте цей список

Не сукнею-сорочкою єдиною. Розповідаємо, які фасони суконь вийшли з моди і найближчим часом не повернуться.

  • Сукня-сорочка

Насправді, сукня-сорочка - це дуже зручний фасон, проте він має вже настільки неактуальний вигляд, що аж страшно. Якщо ви заміните цю сукню, наприклад, на шовкову в стилі ночнушки, то ваш образ відразу ж стане яскравішим і моднішим.

  • Сукня з легкого деніму

Джинсова сукня, нехай навіть і приталена, може мати бездоганний вигляд на жіночій фігурі, а ось скняз легкого деніму вже занадто застаріла. Так, в ній не жарко, але в той же час і максимально не стильно.

Сукня з деніму вже вийшла з моди / ua.depositphotos.com
  • Сукня-олівець

Фасон олівець можна сміливо занести в список "Сукні антитренди 2023". З одного боку вона підкреслює фігуру, а з іншого - вже є стільки різних і актуальних фасонів, що ця має смішний вигляд. У оточуючих може скластися враження, що ви застрягли в минулому столітті.

Які спідниці вийшли з моди - терміново в смітник

Спідниці антитренди 2023 варто або закинути на найдальшу полицю, або вже зараз викинути. Кілька фасонів вже настільки застаріли, що навряд чи повернуться в моду. Навіть незважаючи на те, що багатьом жінкам і не хочеться в це вірити.

  • Спідниця з рюшами

Спідниця з рюшами підходить тільки маленьким дівчаткам, а ось якщо вам за 20, то від такого фасону краще відмовитися. Натомість придивіться до джинсових спідниць з високим розрізом на стегні. Вони зараз на піку популярності.

Спідниця з рюшами вже вийшла з моди / ua.depositphotos.com
  • Спідниця-сонце

Спідниця-сонце - довга спідниця вільного крою з резинкою на талії. У 2015 році вона була дуже популярною, проте зараз від неї варто відмовитися, якщо ви не хочете мати смішний вигляд.

  • Міні-спідниця

Кожній дівчині з красивою фігурою хочеться підкреслити ніжки, проте джинсова міні-спідниця - не найкращий варіант в даному випадку. Так ви будете мати максимально вульгарний вигляд. В ідеалі одягнути шовкову спідницю на запах довжини міні. Тоді ваш образ буде більш жіночним.

Джинсова міні-спідниця виглядає вульгарно / ua.depositphotos.com

Які речі вийшли з моди 2023 - це табу

З сукнями та спідницями ми розібралися. Тепер поговоримо і про інші речі, від яких варто відмовитися.

  • Приталена куртка

Зовсім скоро настане осінь, тому ми дістанемо свої курточки. І якщо у вас є приталена, то відразу ставте на ній хрест. Краще зверніть увагу на бомбери. Вони мають дуже стильний вигляд, та й в них ви будете почуватися набагато зручніше і вільніше.

Замість приталеної куртки краще носити бомбер / ua.depositphotos.com
  • Джинси-скінні

Цей фасон джинсів вже дуже люблять дівчата, проте не всі розуміють, що скінні підкреслюють всі недоліки фігури - повні стегна, вушка на талії, зайві сантиметри на попі. Якщо хочете мати стильний вигляд, то віддавайте перевагу "момам" або "бойфрендам".

  • Трикотажні кофти

Трикотажні кофти - це те, що вийшло з моди в 2023 році. Дизайнери погоджуються з тим, що ця тканина дуже комфортна, проте вона вже не має нічого спільного з високою модою. Натомість на модному Олімпі опинилися об'ємні худі в різних кольорах. 

Трикотаж-застаріла тканина / ua.depositphotos.com

Тепер ви знаєте головні антитренди в одязі 2023 і розумієте, які речі стали табу, тому їх краще не одягати. Розвивайте свій смак, щоб завжди мати бездоганний вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: