Не варто боятися рожевого кольору, він виглядає дуже стильно / фото Warner Brothers

Фільм "Барбі" спровокував нову "лихоманку". В тренди увірвався рожевий колір. "Лялькові" наряди стали неймовірно популярними. Однак підібрати дійсно стильний "лук" в рожевих відтінках буває непросто.

УНІАН зібрав найцікавіші ідеї образів у стилі фільму "Барбі", багато українських брендів вже випустили рожевий одяг і модні аксесуари.

Головні убори для образу Барбі

Якщо ви не хочете обирати тотальні "лялькові" наряди, створіть образ з рожевими аксесуарами. Зокрема, український дизайнер Руслан Багінський випустив чимало головних уборів в яскравому кольорі фуксії. Капелюшки і кеппі вдало впишуться у повсякденний і святковий образ. 

Відео дня
Головні убори в рожевому кольорі / скріншот з сайту Ruslan Baginskiy

Стильно і зручно: літні костюми у рожевому кольорі

Якщо ви не любите сукні, придивіться до літніх костюмів. Прості і легкі шортики з оборками чудово підійдуть для будь-якого зросту. А стильний "верх" - блуза з об'ємними рукавами, створить максимально "ляльковий" образ. Подібні костюми часто з'являються в колекціях модних брендів, таких як Sleeper.

Рожеві "луки", як у ляльки Барбі / скріншот з сайту Sleeper

Сексуально і зухвало - рожеві сукні та спідниці

Збираєтеся на вечірку або ж світський раут? Підкресліть свій смак витонченою сукнею. Стиль Барбі це не тільки рюші і яскравий колір. Так, український бренд MARSEGO показав, який вигляд має французький шик в рожевих тонах. Незвичайні вирізи і акцент на зону декольте підкреслять усі ваші принади. Подібні сукні не варто доповнювати аксесуарами, образ і так перетворить вас на Барбі.

Стильна літня сукня / фото MARSEGO

Повторити стилістику фільму "Барбі" вам також допоможуть хвилясті спідниці. Модний бренд BEVZA, який створила українка, вдало стилізував таку спідницю з високими чобітьми. Звичайно, у літню спеку про таке взуття ніхто не думає, тому ви можете доповнювати образ стильними босоніжками на підборах.

Ідеї нарядів за мотивами фільму "Барбі" / скріншот з сайту BEVZA

Як у Барбі, тільки крутіше

Якщо ж ви не любите спідниці та сукні, вам відмінно підійде ромпер. Такий коротенький комбінезон підходить як для прогулянки, так і для походу на роботу. Рожеві відтінки точно дадуть усім зрозуміти, що ви - фанатка Барбі. Однак в поєднанні з білим взуттям ви отримаєте неймовірно ніжний і стильний образ. Український бренд Vita Kin пропонує вишиті ромпери, в яких точно не вийде загубитися у натовпі.

Ромпер в рожевих відтінках / фото Vita Kin

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у фільмі "Барбі" показали вбрання від українського бренду.

Вас також можуть зацікавити новини: