Модне фарбування волосся / фото: kosmetic.com.ua

Ви, мабуть, неодноразово чули, що волосся - це сила жінки. Неважливо, довгі чи короткі, прямі або кучеряві, вони завжди повинні виглядати сяюче.

Читайте такожДля "чайників": названа наймодніша зачіска цього літа

Ми підібрали для вас кілька модних фарбувань 2020 року.

Відео дня

Балаяж

Ця техніка дозволяє не тільки пофарбувати волосся у модний відтінок, але ще й контурує обличчя. Круглі і квадратні обличчя виграють від світлих тонів навколо лінії росту волосся. Довге обличчя у формі більш глибоких темних коренів, більш світлі смуги над вухами і на кінцях. Серцеві обличчя виглядають більш збалансованими з темним корінням, а відблиски виділяються під лінією щелепи. Плюсом такого фарбування є те, що чим більше відростає коріння, тим симпатичніше воно виглядає.

Балаяж / фото pinterest.com

АігТоuсһ

Коріння залишається темним, а фарбуються тільки дрібні пасма. Ця техніка виконується за допомогою фена. Береться тоненьке пасмо волосся і видувається феном. А ті волоски, які залишаться в руці, фарбуються. АігТоuсһ додає глибину і розмірність кольору волосся, завдяки чому краса природного кольору просвічується.

АігТоuсһ / фото pinterest.com

Шатуш

Фарбування в техніці шатуш підходить для будь-якого типу волосся - і для кучерявих, і для прямих. Кольори змішуються за індивідуальним замовленням, ширина більш світлих пасм і їх розташування вибираються майстром для додання контуру і правильного обрамлення обличчя.

Шатуш / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, названі топ-3 модних зачісок для жінок після 30 років.