Мідний колір волосся візуально молодить / фото ua.depositphotos.com

З віком у кожної жінки з'являється сивина, яка буквально кричить про її цифри в паспорті. Однак це можна приховати, якщо знати, що робити.

УНІАН розповідає, який колір волосся підходить літнім жінкам.

Який колір волосся молодить жінку 60 років - три стильних ідеї

Ви навіть не здогадувалися, який колір молодить після 60 років. Багато жінок помилково вважають, що це бордовий і "баклажан". Однак насправді все зовсім не так.

Відео дня
  • Платиновий тон

Якщо ви хочете приховати свій вік, то придивіться до платинового тону. Цей шикарний колір в поєднанні з об'ємним каре зробить свою справу за лічені хвилини. Ніхто з оточуючих навіть не подумає, що вам може бути більше 60 років.

  • Блонд

У кожної жінки є сиве волосся, проте його легше приховати за допомогою фарбування в світлі відтінки. Вам може здаватися нелогічним фарбувати волосся в блонд, якщо вони у вас темні, але так ви тільки, на жаль, підкреслюєте сивину. 

Блонд приховує сивину / фото ua.depositphotos.com
  • Світлий каштан

Світлий каштан - ще один варіант, який колір волосся молодить і освіжає. Він візуально зробить ваше обличчя худішим і теплішим. А якщо ви нанесете ще й консилер під очі, то зможете приховати синці і вени. Тоді всі будуть думати, що вам максимум 35 років.

В який колір краще фарбувати сиве волосся - фото

Насправді, в сивині немає нічого поганого, проте вона вимагає особливого догляду. Волосся потрібно обов'язково зволожувати і освіжати. І без допомоги фарби не обійтися. Стилісти вміло підбирають той тон, який потрібен саме вам. Тому не варто соромитися сивого волосся, це природний процес, і він теж може бути красивим.

Стилісти дуже просто відповідають на питання, в який колір пофарбувати сиве волосся в 50 років. 

В даному випадку свою роль на всі сто відсотків зіграє мідний відтінок. Він приховає те, що вам не подобається, і подарує вашій зачісці нове життя.

Мідний відтінок добре перекриває сивину / фото ua.depositphotos.com

Також придивіться до темного шатену. Однак в цьому випадку вам варто переконатися, що він підходить під ваш колір шкіри і очей.

Темний шатен повинен підходити за кольором шкіри і очей / фото ua.depositphotos.com

Крім того, враховуйте і той факт, що занадто темні відтінки навпаки візуально старять жінку, тому їх краще уникати. У той же час мелірування після 60 років - те, що врятує вас в будь-якому випадку. 

Прислухаючись до цих порад, ви зможете забути про цифри в паспорті і насолоджуватися стильним і молодим виглядом, навіть якщо вам за 60 років.

Вас також можуть зацікавити новини: