Що одягнути на Новий Рік 2022 / depositphotos.com

Зовсім скоро вся країна відзначатиме Новий Рік. Передсвяткові клопоти завжди дуже приємні, особливо, якщо стосуються якихось б'юті штучок. Раніше УНІАН розповідав, який манікюр можна зробити на Новий рік і який макіяж ідеально впишеться в цю чарівну ніч. А сьогодні пропонуємо поговорити про стильні образи, які зроблять вас королевою.

Стиліст Росіна Трач зазначила, що крім розкішного і яскравого образу, ми бажаємо отримати також і прихильність господаря року. При виборі того самого заповітного вбрання враховуємо не тільки актуальні тенденції і кольори, а й переваги висхідного на трон блакитного Водяного Тигра.

За словами стиліста, Новий Рік - найяскравіше і феєричне свято, тому шик, блиск, паєтки як не можна до речі.

Відео дня

Звичайно ж, в цьому році будуть доречними всі відтінки води - від темно смарагдового і синього до пастельного бірюзового і небесно-блакитного. Колірна гамма настільки широка, що володарка будь-якої зовнішності вибере свій ідеальний відтінок.

Що одягнути на Новий Рік 2022 / instagram.com/kodzayeva

Білий колір. За всіма канонами він уособлює розкіш, дорожнечу, чистоту і достаток. Якщо хочеться посилити саме ці якості - сукня, комбінезон або брючний костюм вам в цьому допоможуть. Матеріал може бути з блиском і мерехтінням.

Що одягнути на Новий Рік 2022 / instagram.com/greenteanosugar

Відтінки золотого. Будь-які від світло платинового до насиченого коричневого для залучення багатства і успіху. Теплі кольори краще підбирати дівчатам, у яких в колористиці зовнішності переважає теплий відтінок. Тоді будете красивою ви в сукні, а не сукня на вас.

Що одягнути на Новий Рік 2022 / instagram.com/ateliebrunabittar

Металік і відтінки сріблястого. Вибір нарядів в цьому кольорі величезний: довгі і короткі, вечірні та коктейльні, футляри і хвилясті сукні А-силуету. Особливо ефектні в них будуть дівчата з холодною колористикою зовнішності. Тканини вибираємо найрізноманітніші.

Що одягнути на Новий рік 2022 / instagram.com/venswifestyle⠀

Смугастий принт. Куди ж без нього? Сам принт повинен бути гармонійний зовнішності і відповідати масштабності: тонка смуга для мініатюрних фігур, більш широка для дівчат з апетитними формами. І краще щоб це була вертикальна смуга невеликими фрагментами.

Що надіти на Новий Рік 2022 / instagram.com/gigihadid

Раніше УНІАН назвав наймодніші зимові куртки.

Вас також можуть зацікавити новини: