Макіяж на 8 березня або інше весняне свято / фото ua.depositphotos.com

У Міжнародний жіночий день всі хочуть бути ефектними і красивими. Тому УНІАН зібрав кілька цікавих варіантів красивого макіяжу для створення самих різних образів.  

Зухвалий

Зухвалий макіяж на 8 березня / фото ua.depositphotos.com

Якщо ви хочете в цей день бути яскравою і помітною, то зухвалий макіяж - те, що вам потрібно. Елементами образу будуть не тільки недбало укладене волосся і сміливий аутфіт, але і макіяж. 

Щоб зробити такий тип макіяжу, потрібно промальовувати слизові століття чорним кайалом-це додасть погляду глибину. Взагалі, на очі варто робити особливий акцент, виділяючи їх графітовим або чорним. Крім того, ефектності вашому образу додадуть густі чорні вії. Тут на допомогу прийдуть або накладні вії, або туш з 3D-ефектом. 

Відео дня

Відмінною рисою зухвалого мейка можуть бути стрілки, що створюють "котяче око".

Стрілки на очах-відмінний спосіб виділити їх / фото ua.depositphotos.com

Ще один спосіб створити зухвалий макіяж-скористатися червоною помадою з глянцевим фінішем. Хоча, ефектно буде виглядати не тільки червоний колір, а й глибокий рожевий, бордо, марсала. 

Ніжний

Природний мейк на свято / фото ua.depositphotos.com

Якщо на 8 березня ви вибрали для себе ніжний образ в спокійних весняних відтінках, то потрібно дотримуватися максимальної натуральності - нічого зайвого, ніяких грубих контурів, тільки легкі лінії і приємні пастельні відтінки. 

Наприклад, Активний рожевий рум'янець зробить ваше обличчя юним і ніжним. Тільки не переборщіть. 

Рум'янець додасть ніжності вашому образу / фото ua.depositphotos.com

Сюди ж підійдуть і рум'яна коричневих відтінків. Їх можна спробувати нанести не тільки на вилиці, але і на повіки - так у вас вийде модний мономакіяж в одній колірній гамі.

Губи варто нафарбувати світло-рожевим, персиковим або бежевим - все залежить від вашого одягу і тону шкіри. 

Приклад натурального макіяжу / фото ua.depositphotos.com

Ніжності можна надати світлими відтінками тіней для повік-тут можуть бути використані жовті тіні, блідо-рожеві або бірюзові.

Яскравий

Яскравий макіяж на весняне свято / фото ua.depositphotos.com

Якщо вам не хочеться крайнощів у вигляді занадто зухвалого або надмірно натурального макіяжу, можна вдатися до середнього варіанту - це яскравий мейк, де ви робите акцент на очі або губи, але не використовуєте агресивні кольори типу чорного або червоного. 

Наприклад, щоб зробити макіяж яскравим і привертає увагу, спробуйте фарбувати слизовий контур різнокольоровими олівцями. Для карих очей, наприклад, ідеально підходить блакитний колір, для зелених — фіолетовий. 

Яскравий макіяж на весняне свято / фото ua.depositphotos.com

Також можна використовувати яскраві тіні - тут немає межі фантазії, адже можна застосовувати всю палітру, яка у вас є.

Нагадаємо, раніше ми склали добірку з 10 ідей для манікюру на весну 2022.

Вас також можуть зацікавити новини: