Скріншот Instagram

Скоро весна змінить зиму, а це значить, що прийде тепло, все почне зеленіти, а сонечко буде заглядати в кожне віконце. Звичайно, в такий час хочеться змін і яскравих фарб. Не менш важливим є і манікюр, який може підняти настрій.

Розповідаємо, який манікюр буде в тренді навесні 2024.

Геометрія

Відео дня

Раніше в моді була геометрія у вигляді смужок, ромбів, трикутників та іншого. Однак зараз краще віддати перевагу стриманій лаконічності. Наприклад, колу з позолотою у вигляді фольги. Такий варіант буде виглядати дуже витончено, якщо замість кольорового гель-лаку за основу взяти нюд.

Скріншот Instagram

Романтика

Міні-сердечка завжди дуже мило виглядають на нігтиках. Це романтичний манікюр, який завжди піднімає настрій і наділяє свою володарку жіночністю і ніжністю.

Скріншот Instagram

Червоний

Червоний колір - класика. Він ідеально поєднується як з офісним стилем, так і з повсякденним. Цей колір підходить дівчатам, які люблять практичність. Якщо ви одна з них, то вибирайте саме такий манікюр.

Скріншот Instagram

Чорний

Чорний, як і червоний, - це класика. Однак враховуйте, що чорний гель-лак більше підходить для коротких квадратних нігтів. В такому випадку він не буде виглядати грубо і вульгарно.

Скріншот Instagram

Перепелине яйце

Гель-лак у вигляді перепелиного яйця дуже стильно виглядає не тільки з нюдовим покриттям, але і з яскравими відтінками. Його можна доповнити малюнками, а можна залишити, як є. У будь-якому випадку це буде модно.

Скріншот Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: