Кофти 2022 / instagram.com/brilliancy_style

Напередодні осені всі модниці замислюються над тим, які кофти будуть в тренді. Сьогодні пропонуємо вам поговорити про модні кофти 2022-2023, які стануть незамінними для ваших образів.

Модні кофти з трикотажу

Красиві кофти з трикотажу - це елемент базового осіннього гардероба. Краще підбирати однотонні кофти, щоб можна було поєднувати їх з будь-яким стилем одягу.

Кофти 2022 / instagram.com/brilliancy_style

В'язані кофти 2022

В'язані кофти - це тренд не тільки минулих років, але і цього. Восени вони будуть як ніколи до речі. Зверніть увагу на велику в'язку, щоб виглядати стильно і дорого.

Відео дня
Кофти 2022 / instagram.com/magic_ball_vko

Які пуловери в моді 2022

Головна відмінність пуловерів від інших кофт в тому, що їх виробляють без коміра і застібки. Придивіться до модних пуловерів в смужку, краще оверсайз крою. Їх можна заправляти в штани або носити більш вільно.

Кофти 2022 / instagram.com/tetarte_shop

Довгі жіночі кофти

Довгі жіночі кофти - це ті ж туніки. Хтось вважає за краще носити їх як окремий елемент образу, а хтось під них одягає лосини або джинси-скінні. Тут все залежить від ваших уподобань і доречності.

Кофти 2022 / instagram.com/angelis_shop_ua

Який джемпер зараз в моді

Спочатку джемпер був улюбленим елементом одягу у спортсменів, але пізніше він перекочував в гардероби всіх модниць. Його можна використовувати і як самостійну річ в образі, і як теплий верхній шар в парі з сорочками або гольфами.

Кофти 2022 / instagram.com/_beautiful.ledy

Вас також можуть зацікавити новини: