Модні спідниці 2022 / фото pixabay

Березень 2022 року буде теплим і без опадів, а значить, пора діставати спідниці з гардероба. Цього року в моді будуть скромні, стримані і подовжені моделі. Називаємо 5 стильних дизайнів спідниці, які підійдуть майже всім жінкам.

Яскрава спідниця

Яскраві спідниці 2022 / фото ua.depositphotos.com

Спідниця з яскравим візерунком - вибір сміливих красунь, які не бояться виділятися. Щоб не перевантажувати образ, рекомендується поєднувати з однотонним верхом і простий взуттям. Що стосується кольорів, то серед яскравих відтінків у 2022 році будуть в моді бірюзовий, ліловий, помаранчевий, сріблястий, хакі.

Спідниця-олівець

Модні спідниці 2022 / фото pixabay.com

Спідниця-олівець присутня в гардеробі багатьох офісних леді. Такий предмет гардероба буде доречний не тільки на роботі, але і на побаченні або в ресторані. У цьому сезоні мода на спідниці-олівці вийде за межі класики. Зверніть увагу на моделі зі злегка вільним низом або незвичайним кольором. Стильно також виглядає спідниця із завищеною талією.

Відео дня

Картата спідниця

Картата спідниця злегка молодить дівчину. Це прекрасний варіант для школярок і студенток, якщо дозволяє дрес-код закладу. Верх може являти собою як однотонну сорочку, так і кокетливу блузку - як ви захочете. 

Спідниця кежуал

Модні спідниці 2022 / фото ua.depositphotos.com

Кежуал - головний тренд останніх років. Такий стиль передбачає зручний, практичний і простий одяг, яка не натирає і не сковує рухів. Спідниці в такому стилі мають простий крій і комфортну довжину. Часто на них є кишені.

Джинсова спідниця

Джинсові спідниці 2022 / фото ua.depositphotos.com

Джинсова спідниця ніколи не буде зайвою ні в одному гардеробі. Вона поєднується майже з будь-яким верхом і взуттям. Така спідниця виглядає мило і кокетливо, і вважається модною у 2022 році.

Вас також можуть зацікавити новини: