Термін "деграде" став популярний ще в 1970-х роках / скріншоти з сайту zimmermann.com

Відомі модельєри вже представили свої колекції на весну-літо 2023. Головним хітом цього сезону стане вже відомий багатьом модницям ефект деграде. Що таке деграде і який вигляд мають трендові образи 2023 року - читайте нижче.

Термін "деграде" став популярним ще в 1970-х роках. Він позначає пом'якшення кольору, гру з півтонами і відтінками. Плавний перехід від одного кольору до іншого виглядає яскраво, але неймовірно стильно. У 2023 році дизайнери вирішили відродити цей тренд і вже представили його в нових колекціях.

 Хітом сезону стануть сукні з ефектом деграде / скріншоти Christian Siriano

Бренд Christian Siriano показав деграде не тільки в сукнях, але і в костюмах. Плавна "розтяжка" кольору чудово поєднується з блиском тканини. Однак такі наряди можуть собі дозволити тільки модниці з ідеальною фігурою, приховати під ними вади не вийде.

Відео дня
Деграде в сукнях / скріншоти peterdo.net

Бренд Peter Do представив ефект деграде в чорно-білих тонах. Як видно, ефектний перехід зі світлого в темній візуально подовжує ноги і силуети моделей.

Тренди 2023 року / скріншот courreges.com

А бренд Courréges в новій колекції показав, який вигляд матиме ефект деграде в більш соковитих відтінках. Перехід з цегляного кольору в максимально темний розтягнувся на усю сукню, він розкрив усі відтінки червоного. Помітно, що деграде гарно підкреслює фігуру, не приховуючи талію, і не обтяжуючи стегна. 

Деграде в колекціях весна-літо 2023 / фото zimmermann.com

Бренд Zimmermann вирішив пограти з максі-довжиною. Сукні до підлоги, м'які відтінки і відсутність аксесуарів - легкість нарядів складно не помітити. Такі сукні чудово підійдуть як для прогулянки по місту, так і для світського заходу. 

Нагадаємо, раніше експерти назвали 5 речей, які повинна мати кожна модниця.

Вас також можуть зацікавити новини: