Подарунок монархам: український дизайнер створив капелюхи для королеви Камілли і Кейт Міддлтон

Відомий український дизайнер Руслан Багінський створив два ексклюзивні капелюхи для королівської сім'ї Великої Британії. Головні убори з України отримали королева-консорт Камілла та принцеса Кейт Міддлтон.

Для принцеси Уельської модельєр розробив масивний зелений капелюх. Для декору Багінський використав білі ніжні квіти первоцвіту. Як відомо, вони символізують життя та надію.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Натомість королева Камілла отримала більш стриманий головний убір. Руслан створив для неї чорний берет з фіолетовим первоцвітом, який має подібний символізм, що і на капелюху Кейт Міддлтон.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

У дворі Посольства Великої Британії у Києві відбулася церемонія вручення капелюхів. Королівська родина у Twitter висловила своє захоплення від такого подарунка та подякувала дизайнеру:

Від імені Її Величності Королеви та Її Високості Принцеси Уельської Тимчасово повірений у справах Ніколас Гаррокс прийняв два особливі капелюшки, спеціально створені відомим українським дизайнером головних уборів Русланом Багінським. Ці неймовірні витвори вшановують багатовікову традицію та поєднують її з сучасними та інноваційними тенденціями, символізуючи багату культурну спадщину наших народів та символізуючи глибокі зв’язки між британцями та українцями.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

На додаток, модельєр поділився процесом створення головних уборів та показав ескізи. Багінський оприлюднив відео на своїй сторінці в Instagram.

Скріншот Instagram

Як відомо, Руслан Багінський народився у Львові. У далекому 2015 році дизайнер заснував власний однойменний бренд капелюхів Ruslan Baginskiy. Всі його головні убори нестандартної форми і одразу припали до смаку світовим модницям. Зараз капелюхи носять співачки Мадонна, Кетті Перрі, Бейонсе, Леді Гага, моделі Белла Хадід, Кайя Гербер та інші зірки.

Нагадаємо, раніше у Кейт Міддлтон виявили рак. Принцеса записала відеозвернення.

Вас також можуть зацікавити новини: