Модні сумки / Фото - instagram

Попри циклічність моди, постійні зміни і нововведення, любов до красивих аксесуарів ніколи не змінюється. Сумка - базова річ, яка є практично у кожної. Іноді її замінюють рюкзаком, але зараз не про це. 

Стилісти кажуть, що навесні-влітку 2023 року в моді будуть сумки-конверти, сумки-багети і ще кілька базових варіантів. 

З відтінками потрібно експериментувати вкрай обережно, оскільки яскраві кольори вже не такі безумовні у використанні. Варто нагадати, що при виборі сумки важливо звертати увагу і на колір фурнітури - він повинен збігатися з іншого фурнітурою і аксесуарами в образі. 

Відео дня

Сумка-конверт базового кольору

Така річ повинна бути в гардеробі кожної модниці незалежно від сезону. Мініатюрна сумка базових відтінків (чорний, молочний, кремовий, коричневий, хакі) ідеально впишеться в будь-який образ і стане незамінним атрибутом. 

Попри те, що вона невелика, на практиці така сумка-конверт дуже містка і зручна. Найкраще купувати сумку на широкому ремені, а від ланцюгів в 2023 варто відмовитися.

Модні сумки / Фото - instagram

Сумка-багет

Відмінне рішення на кожен день. Стилісти кажуть, що тут немає меж у виборі кольору - він може бути як базовим, так і яскравим. Наприклад, рожева або жовта сумка-багет буде привертати увагу і може стати справжньою родзинкою образу. 

Модні сумки / Фото - instagram

Сумка-сідло

Такий тип сумок не виходить з моди вже майже три роки. Це дуже місткий і цікавий варіант для повсякденного використання, проте вона підходить в основному до стилю кежуал - з витонченою вечірньою сукнею вона навряд буде поєднуватися. 

Модні сумки / Фото - instagram

Дизайнерські сумки будь-якої форми з вишивкою ручної роботи 

Вишивка і в цілому фолк-стиль увірвалися в моду в 2022 році, і в 2023 не втрачають своїх позицій. Така сумка при правильному поєднанні з образом матиме просто шикарний вигляд, а цінність їй надає саме ручна робота.

Модні сумки / Фото - instagram
Модні сумки / Фото - instagram

Нагадаємо, названо сукні, які зроблять вас тіткою.

Вас також можуть зацікавити новини: