Ці пальта мають дуже стильний вигляд / instagram.com/milanova__clothing

Питання вибору красивого та зручного верхнього одягу не втрачає актуальності восени. Нині величезне різноманіття пальт, курток, вітровок, плащів та інших варіантів для українських модниць. Ми ж зупинимось на жіночих пальтах, на які не гріх витратитись цієї осені, що все ще дарує нам тепло.

Класичне пальто

Чорне пальто з широкими плечима, модель з тонкими смужками в корпоративному стилі, варіант верблюжого кольору з поясом, класичне пальто пастельних відтінків – оберіть те, що пасує саме вам з найкращими думками про комфорт та красу.

Відео дня
Пальто верблюжого кольору - мастхев цього сезону / instagram.com/nioofficial.ua

Цієї осені любителі класики можуть потішити себе чорними або сірими пальтами, які вдало підкреслять фігуру. Тут  звичайно, важливі якісні матеріали, а також варто звернути увагу на красиві акценти у вигляді вишуканої вишивки або ж іншого оригінального декору.

Будь бездоганною: стильні пальта, які варто обрати цієї осені (фото)

Об'ємне пальто

Популярні моделі частіше представлені з гострими плечима, об'ємним кроєм або довжиною максі.

Оверсайз пальто завжди має стильний вигляд / instagram.com/sasha.ostrov

Пальта, які мають форму пісочного годинника, вигідно підкреслюють талію та вносять елементи шику та гламуру до класичного стилю. А однобортне довге пальто є гарною альтернативою мішкуватому фасону.

Не забувайте, що майстерність у пошуку ідеального пальта полягає в тому, щоб підійти до цього питання так, наче ви інвестуєте з думкою в найкращу якість та бачите себе королевою.

Раніше УНІАН назвав модне взуття на зиму 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: