Готель "Нуль зірок" на горі в Швейцарії

У Східній Швейцарії та Ліхтенштейні з 1 липня 2020 року відкриють мережу концептуальних готелів "Нуль зірок" (Null Stern), кожен номер якої являтиме ліжко на свіжому повітрі без стін і даху посеред мальовничих гір.

Ідея належить двом швейцарським художникам Френку і Патріку Ріклінам. Всього будуть доступні сім таких номерів, повідомляє presseportal.ch.

Перший подібний номер вони представили ще в 2016 році в швейцарському Сафієнталі, просуваючи ідею послідовного звільнення від нерухомості. Створюючи свій проект, художники хотіли поставити під сумнів межі та норми розкоші, висунувши на перший план стандарти в готельному бізнесі на стику мистецтва і туризму.

Втім, задоволення це не з дешевих. Одна ніч в двомісному номері Null Stern, включаючи всі податки і обслуговування, обійдеться в 295 швейцарських франків (близько 8200 гривень). З іншого боку, ви точно не будете перетинатися з іншими відпочиваючими, а це в умовах пандемії коронавіресу дуже важливо.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, раніше експерти назвали найбезпечніші міста і напрямки Європи для відпочинку в умовах коронавірусу.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

16:33, 03.06.2020
3362
Дивіться також
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся