Погода сьогодні / фото Pixabay

Сьогодні, 5 листопада, практично по всій Україні очікується прохолодна осіння погода. У більшості областей стовпчики термомтерів не піднімуться вище +11°, місцями вдень очікується всього до +4° і лише на півдні й пдекуди на заході буде +12°...+14°. 

Також, за даними Погода УНІАН, в окремих областях пройдуть дощі, проте опади будуть несильними.

Так, на заході України сьогодні від +10° до +13°. На Закарпатті покапають невеликі дощі. На решті території істотних опадів не очікується, проте переважатиме похмура погода.

Відео дня

На півночі України тепло розподілиться нерівномірно. Найхолодніше буде в Сумській області, де вдень повітря прогріється всього до +4°. На Чернігівщині буде близько +7°, а в Житомирській та Київській областях очікується +9°...+10°. Також на Житомирщині покапають невеликі дощі.

Ни жителів центральних областей чекає температура в межах +9°...+12°. Тут невеликі дощі очікуються у Вінницькій та Кіровоградській областях.

На сході України також буде вельми прохолодно. Стовпчики термометрів вдень покажуть лише +5°...+8°. На Луганщині - невеликі дощі.

На півдні України сьогодні буде традиційно найтепліше. Повітря прогріється до +12°...+14°. Без опадів.

Погода в Україні 5 листопада / фото УНІАН

Яким буде листопад в Україні 

Початок листопада в Україні буде досить теплим, лише в другій половині місяця очікується похолодання, проте воно буде несильним. За словами заступника начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталії гомілки, прогнози говорять про те, що листопад - 2022 в Україні буде теплим.

Народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що погода в листопаді цього року буде холодною. Тільки початок місяця обіцяє відносно теплу погоду, а потім температура опуститься, очікуються морози і сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: