Путін намагається перекласти провали у війні проти України \ фото REUTERS

Режим президента РФ Володимира Путіна є "посміховиськом", а трансформація цієї країни піде на користь світу.

Як заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю каналу ABC News, щодо майбутнього Росії є кілька сценаріїв, проте не варто боятися її трансформації, оскільки вона піде на користь всьому світу. 

Він зазначив, що режим Путіна - це "посміховисько для всіх", а російські війська змушені захищати тимчасово окуповані території України, проте ненадовго. 

Відео дня

Буданов підкреслив, що РФ більше не становить військової загрози світу, а розповіді про її потенціал - всього лише вигадка. При цьому він зазначив, що сам Путін розуміє, що у його країни великі проблеми, тому він і його оточення намагаються зняти з себе відповідальність за війну проти України.

Війна в Україні

Президент України Володимир Зеленський заявив, що влада Російської Федерації кине на фронт все і всіх, кого вдасться забрати, щоб відкласти свою поразку у війні проти України.

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що РФ хочет почати нову хвилю наступу у лютому. 

За даними Генштабу, втрати Росії в Україні за добу зросли на 720 окупантів. Тепер загальні бойові втрати противника у нашій державі становлять понад 108 тис. осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: