Путін і Кабаєва можуть втекти до Китаю / фото REUTERS

США ведуть переговори з Китаєм, в тому числі про долю Путіна, його свити і сім'ї.

Зокрема, вони можуть просити Пекін умовити кремлівського царя покинути країну. Про це розповів публіцист і політолог Андрій Піонтковський.

"Китай може зіграти велику роль, забезпечивши особисту безпеку Путіну. Він може взяти з собою Кабаєву, всіх кабайонишів, кілька мільярдів і літаком надісланим кудись піти. Ось зараз йдуть якісь серйозні китайські і американські стратегічні переговори. Я думаю, що обговорюється наступне питання: ну ось американці з вдячністю відзначають конструктивну роль Китаю в приборканні ядерного маніяка. Вони зіграли б вони не менш яскраву позитивну роль завершальній стадії конфлікту, забезпечивши Путіну особисту безпеку і переконавши його наполегливо скористатися можливістю", - сказав публіцист.

Він вважає, що китайці запитують у відповідь згоду Сполучених Штатів на їх домінування в дуже великій частині Євразійської території колишньої Російської Федерації.

"Багато хто пропонує форму "38 паралель". Я думаю, що напевно на зустрічі китайських і американських експертів можливо виник такий робочий термін "меридіан". Формальний поділ зони впливу в Сибіру між Заходом в цілому і Китаєм по якомусь умовно 80-му меридіану - ось можливо введений в суспільну свідомість такий термін стане з часом не менш вживаним, ніж "38 паралель", - сказав Піонтковський.

Роман Путіна і Кабаєвої: подробиці

Кілька років у пресі ходять чутки про роман російського диктатора Володимира Путіна і олімпійської чемпіонки Аліни Кабаєвої. У політичних колах РФ всі знають, що Кабаєва народила Путіну спадкоємців. Після початку вторгнення РФ в Україну вона з дітьми ховалася в Швейцарії.

Потім Кабаєва повернулася в РФ і сидить у Москві. Повертатися в Шейцарію зараз"не дуже бажано".

Нещодавно в пресі почали говорити, що коханка Путіна Аліна Кабаєва знову могла від нього завагітніти. Однак диктатор не радий цій новині, а коли він дізнався стать дитини, то засмутився ще сильніше.