Дмитро Медведєв / фото УНІАН

Заступник голови Ради Безпеки РФ і колишній президент Росії Дмитро Медведєв видав нову порцію маячні щодо пропозиції США прийняти у себе росіян, які тікають від путінської мобілізації.

"Держдеп опублікував звернення до народу Росії, типу любимо всіх вас. Воно закінчується в типовому для них гидливо-єзуїтському стилі: "солідарні з кожним з вас, хто прагне створити більш мирне майбутнє". А війна в Україні, мовляв, таких кожних негідна. Це верх цинізму і межа моральної деградації. США витрачає десятки мільярдів на війну в Україні, поставляючи свою зброю в гігантських масштабах, чужими руками винищує тисячі людей. Це цинізм в кращих традиціях нацистів. Так, власне, sons of bitches, що несуть таку маячню, і є справжні спадкоємці рейхсміністра пропаганди Йозефа Геббельса", - написав Медведєв у себе в соцмережах.

Кремлівський блазень також пригрозив ядерною зброєю американцям.

Відео дня

"Вам і вашим прихильникам, які вбивають наших людей, ніколи не буде прощення. Будемо говорити з вами мовою сили, раз по-іншому не розумієте. І випускати ще більше сучасної зброї. Молотити їм нацистську падаль, яку ви породили в XXI столітті. Мстити кожному злочинцеві за кожного вбитого громадянина нашої країни", - додав Медведєв.

Скандальні заяви Дмитра Медведєва

Раніше чиновник стверджував, що Угорщина і Польща захоплять західні регіони України, Євросоюз розвалиться після повернення до його складу Британії, а на базі Німеччини буде створено "четвертий рейх", до якого нібито увійдуть, зокрема Румунія, Польща, Словаччина, Чехія та "Київська Республіка". Російський олігарх Євген Пригожин назвав такі прогнози Медведєва "еротичними фантазіями".

Екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов говорив, що Медведєв постійно пиячить.

Вас також можуть зацікавити новини: