Володимир Зеленський / фото REUTERS

Президент України Володимир Зеленський очолює рейтинг довіри до політиків.

Про це йдеться у результатах опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".

"Рейтинг довіри до політиків очолює Володимир Зеленський, якому довіряють 38% опитаних, не довіряють - 61%. Наступний за рівнем довіри - Володимир Гройсман, якому 32% довіряють і 60% - не довіряють. Дмитру Разумкову довіряють 30%, а 41% - не довіряють і ще чверть не знають його. Юлії Тимошенко довіряють 25%, не довіряють - 73%", - йдеться у результатах опитування.

Крім того, екс-президенту України, народному депутату від "Європейської солідарності" Петру Порошенку довіряють 25%, не довіряють - 75%.

Читайте такожРейтинг "Слуги народу" в Києві за рік зріс майже вдвічі, в партії назвали причиниСпівголові парламентської фракції "Опозиційна платформа - За життя" Юрію Бойку довіряють 22%, не довіряють - 61%, не знають його - 15%.

Раніше повідомлялося, що, за результатами одного з останніх опитувань, Володимир Зеленський продовжує лідирувати й у президентському рейтингу.

Рейтинг довіри до політиків: як проводилося опитування

Аудиторія опитування, яке проводилося 14-16 грудня, - населення України віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність - 2 тис. респондентів.

Метод опитування - CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера).

Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95 - не більше 2,2%.

Вас також можуть зацікавити новини: