"Не др*чи, а йди у "Вагнер": ПВК Пригожина запустила рекламу на Porhhub (відео)

Журналісти зателефонували на контактними номерами. Їм підтвердили, що це "Вагнер".

Російська приватна військова компанія "Вагнер" запустила рекламу на Porhhub.

Реклама "Вагнера" на порносайті запускається в преролі перед відео з порно, якщо зайти на сайт із без блокувальника реклами. Відеопідтвердження з'явилося у російських пабліках.

У преролі жіночий рот крутить язиком круглий льодяник, а згодом жіночий голос промовляє: "Ми - ох*єнна приватна армія у світі. Ми ведемо набір бійців з усіх регіонів Росії. Не др*чи, а йди на роботу в ПВК "Вагнера".

Наприкінці ролика висвічується номер телефону. Кореспондент "Настоящего времени" зателефонував за цим номером, його привітав оператор-чоловік словами "Приватна військова компанія "Вагнер", добрий день".

"Вагнер" шукає "м'ясо"

Влітку минулого року Пригожин почав активно вербувати ув'язнених з російських колоній на війну проти України. В обмін на півроку участі у війні Пригожин обіцяв їм помилування.

За різними даними, воювати проти України поїхали близько 40-50 тисяч вагнерівців, але до початку 2023 року ЗСУ знищили 77% від їх числа.

За даними ГУР, протягом останніх тижнів масштаби вербування в ПВК значно скоротилися. Пригожин оголосив про закінчення вербування і пояснив, що його позбавили цієї можливості через протидію з боку Міноборони РФ. Згодом стало відомо, що Пригожин почав вербувати школярів.

Вас також можуть зацікавити новини: