Олексій Арестович сказав, що після звільнення з ОП займатиметься інформаційно-психологічною підтримкою людей / фото УНІАН

Олексій Арестович заявив, що після звільнення з посади позаштатного радника Офісу президента займатиметься своєю улюбленою справою - інформаційно-психологічною підтримкою людей.

Екс-радник ОП в ефірі "Фейгін Live" заявив, що з'явилося більше людей, які потребують його підтримки. "Зараз у мене можливість зайнятися улюбленою справою... - інформаційно-психологічною підтримкою людей, за яких я вболіваю особисто душею, які потребують моєї підтримки... тобто, я просто повертаюся до улюбленої справи...", - сказав він.

Арестович додав, що продовжить виходити в ефір "Фейгін Live", поки його дивиться "хоч одна людина".

"Найсмішніше, що я йшов рік тому теж 17 числа. Тобто, тепер можна сказати, що у нас щороку 17 числа Арестович йде з Офісу президента. Сподіваюся, що третього разу не буде... абсолютно випадковий збіг... анекдот вийшов", - розповів колишній радник.

Чому Арестович пішов у відставку - що потрібно знати про скандал

14 січня Олексій Арестович під час ефіру на каналі російського правозахисника Марка Фейгіна сказав, що потрапляння ракети РФ в багатоповерхівку в Дніпрі нібито було наслідком роботи української протиповітряної оборони. Такий меседж поширили російські пропагандисти як нібито доказ їхньої "правоти", що у вбивстві мирного населення винен сам Київ.

Пізніше Арестович уточнив, що тільки висловив "припущення", а в загибелі людей все одно винна РФ. Повітряним силам довелося виправдовуватися. У Збройних силах України підкреслювали, що ракету Х-22, якою РФ вдарила по Дніпру, українське ППО не може збити.

Після цього Верховній Раді повідомили, що розпочався збір підписів за відставку Арестовича. Згодом Арестович написав заяву про звільнення, і Офіс президента відправив його у відставку.

Вас також можуть зацікавити новини: